www.FIALBG.com
Официален представител
за България
  FIAL
FIAL
ФилософияFIALСеминариFIALКаталогFIALНовостиFIAL Салони FIAL Контакти FIAL За професионалиста
FIAL
Лице
Тяло
SPA
Мъжка серия
Перфектни
Младежка серия
Слънцезащита
Коса
Съвети за диета
Процедури за дома
E-mail:
Съобщение:
Изпрати
 
  Лице   Тяло   SPA

Философия


GERNETIC International е търговска марка  козметични продукти -  грижа за кожата и включва методи на приложение, предназначени за различни клиенти като козметични салони, козметични лаборатории, клиники и медицински центрове.

ГЕРОНТОЛОГИЯ
(изучаване на факторите и механизмите при протичане на остаряването):
в помощ на красотата при всички естетически проблеми - от най-лекия до най - сложния. 

ГЕНЕТИКА (клетъчна биология):
GERNETIC International предлага четири гами продукти за всяка възраст и всеки бюджет.

- Серия за лице, ръце, бюст и тяло.
- Серия за лице, приложение в домашни условия .
- Серия за по-специфични състояния на кожата.
- Серия с АКТИВНИ морски съставки.

КОЖАТА Е ОГЛЕДАЛО НА ВЪТРЕШНОТО НИ ЗДРАВЕ

Какъвто и да е проблемът с кожата:
акне, пигментации, бръчки, целулит, проблемът е първо вътрешен, следователно:
Необходимо е да се погрижим за вътрешното си здраве преди за външното му отражение.


ЕСЕНЦИАЛНО ХРАНЕНЕ ЧРЕЗ КОЖАТА,
ЛЕКУВАНЕ НА ПЪРВОПРИЧИНАТА НА КОЖНИЯ ПРОБЛЕМ 

ТОВА  Е МОТОТО НА GERNETIC  

Продуктите на  Гернетик  съдържат 100 % органични съставки, дозирани хомеопатично. Употребяват се в малки дози и въздействат по пътя на меридианите – принцип на китайската медицина.  
Кожата е изключителен път за проникване на всякакви молекулярни вещества.
Активните съставки на продуктите Гернетик са от 100 % естествен произход: Витамини, Аминокиселини, Протеини, Олигоелементи, Фитостимуланти, Висши и  100% естествени масла.
Постоянните разработки в областа на клетъчната биология ни позволяват да запазим голяма технологична преднина в областа на грижите за красота.

Продуктите на ГЕРНЕТИК са натурални органични козметични препарати които имат в състава си Биологично активни компоненти които влиаят положително на физиологичните процеси в кожата.
Основателя на Френските Лаборатории Гернетик Интернационал талантливия учен , лекар и биохимик Алберт Лапорт се отличава с новаторски нетрадиционни подходи към лечението на естетическите проблеми.
В основата на неговите научни изследвания е връзката между вътрешните проблеми и състояние на организма и техните външни проявления. Създаването на Френската козметика Гернетик е предшествано от  многогодишни изследвания в областа на клетъчната биология и биотехнологията. В продължение на 47 години А.Лапорт изучава органическия състав на всяка клетка в човешкия организъм и свойствата на хранителните вещества /аминокиселини,пептиди, захариди, липиди, олигоелементи, витамини, ензими/. Това му позволява да създаде уникалната формула на продуктите Гернетик, които благодарение на своя балансиран състав и малка молекулна маса на активните копмоненти проникват в кожата, коригират естетичния проблем и заздравяват организма.  

 Всички активни вещества в продуктите Гернетик съответстват на биологическия състав на клетките на  различните човешки органи, които имат нужда от възстановяване. Те са извлечени от 187 растения, морски организми 12 водорасли и създадени по биотехнологичен път. 

ЕДИН КОКТЕЙЛ ОТ ЗДРАВЕ И КРАСОТА ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ И ЗА ВСЯКА ИНДИВИДУАЛНОСТ

Мъжка серия   Перфектни   Младежка серия   Слънцезащита
        WebDesignBG