ФИАЛ Български   |   English
За нас Новини и събития Контакти

Козметика

 ФИАЛBergman Beauty Care
 ФИАЛGernetic International

Лозарство и винарство

 ФИАЛВина Даробас
 ФИАЛПосадъчен материал
 ФИАЛТехнология Делтекс
 ФИАЛМашини и оборудване
 ФИАЛИзграждане на лозови масиви
 ФИАЛВинопроизводство
 ФИАЛБутилиране на вино
 ФИАЛЕтикетиране на вино

Туризъм

 ФИАЛВинен туризъм
 ФИАЛКомплекс Белите Платна Поморие

 

WebDesignBG

 

ФИАЛ

Медицинският опит, вложен в екслузивна козметична грижа!

 

 

        В края на 80-те години известният, холандски, пластичен хирург доктор Робърт Бергман, пионер в областта на естетичната пластична хирургия, основава клиника Бергман. Когато през 1994 г. лекарят умира, без да остави наследници, семейство Маленщайн се възползва от възможността да реализира своите новосформирани идеи и амбиции в разработването на специализирана мрежа от частни клиники с името Bergman клиники за красота.

 

 

 

 

        Терапевтичната грижа за кожата с висококачествени кремове е важен компонент от пред- и постоперативната грижа. Така се появи идеята да се използват наличните знания и опит на пластичните хирурзи за създаването на наш, собствен крем за лечение на белези и балсам за употреба след лазерна терапия, които да удовлетворяват изискванията на клиниката. Това сътрудничество доведе до създаването на научно-обоснована формула, която премина дълга фаза на развитие и тестване в нашата лаборатория и в клиниките за красота на Bergman. В основата на тази формула стои активната съставка beta glucan - полизахарид извлечен от дрожди, чийто свойства са причината в Beauty Bergman Care да използват тoзи високо технологичен компонент като най-важен и активен при създаването на кремове.

        Резултатите са невероятни и това в крайна сметка довежда до създаването на пълна, компактна гама продукти за грижа за кожата. В световен мащаб Beauty Bergman Care е лансирана като научна, високо професионална, иновативна, луксозна и достъпна козметика. При разработването на линия за грижа за кожата, медицинските специалисти, химици и изследователски ни екипи търсиха баланс между най-активните съставки (както и положителните резултати), главно на растителна основа.

        Главната цел е да създаваме продукти с най-високо качество и ниво на ефективност. Докато други марки са ограничени спрямо високи разходи и цени, Bergman пренебрегва тези въпроси, и подчертава качеството на козметиката. Клиентите могат да разчитат на отлично съотношение на цена/качество при закупуване на продукти от тази висша линия грижа за кожата. Bergman Beauty Care е разработена за мъже и жени, които вярват във важността на добрата и ефективна грижа за кожата и нейното възстановяване. Видимите резултати от лечението с нашите продукти, както и незабавния ефект подсилват самочувствието. Съвременният дизайн на опаковката се базира на комбинация от качество и модерна визия, с които хората обичат да се идентифицират. Към момента, Bergman Beauty Care се продава в 30 държави.

 

 

 

 

 

 

Download

Галерия

ФИАЛ
ФИАЛ
ФИАЛ
ФИАЛ
  Начало   |   За нас   |   Новини и събития   |   Контакти ФИАЛ Всички права запазени