Darobas
начало     новини     галерия     контакти     BG EN
Darobas
Darobas

Душата на лозата 

Лозаро-винарски комплекс Даробас
Darobas
        
Darobas
 
ФИАЛ ООД с успешно участие на ProWein 2011

ФИАЛ ООД с успешно участие на ProWein 2011

30 мар 2011
Лозаро-винарски комплекс Даробас, собственост на ФИАЛ ООД, представи своите вина в една от световните столици на виното Дюселдорф

За няколко дни в годината красивия град Дюселдорф става световна столица на виното. Стотици винари и ентусиасти се срещат по време на ProWein – едно от най-важните събития за европейската (и не само) винарска промишленост.

Тази година ProWein се проведе от 27 до 29 март в Messe Dusseldorf. Огромният брой осъществени контакти, сключени сделки и задълбочен обмен на информация и идеи създадоха едно отлично настроение на водещото международно изложение. За пореден път, всички традиционни в международен план страни-производители на вино се представиха, като тази година участие взеха и „екзотичните“ Бразилия и Индия. Тридесет и осемте хиляди посетители на ProWein 2011 имаха уникалната възможност да дегустират вината на производители от над 50 държави, чиито щандове бяха разположени в шест изложбени палати.

Лозаро-винарски комплекс Даробас участваше със собствен щанд в 3-та палата, редом с винарни от Италия, Хърватска, Чехия, Турция, Гърция и други.  На професионалистите в бранша, беше представена цялата гама от вина Даробас като безспорно най-големи овации събраха Мускато Джало Даробас 2010, Мерло Даробас 2009 и Розе Светлана 2009. Разбира се търговците и специалистите във винопроизводството от Франция, Испания, Германия, Швеция, Китай и други страни, които посетиха щанда на ФИАЛ ООД, дадоха своята висока оценка за качествата и на другите произведения на винарското изкуство, дело на технолозите на винарна Даробас.

 
 
 

Facebook

 

Online Магазин

 

Контакти

 
 
 
Вход
Регистрирайте се тук
Забравена парола?
 

ДЕГУСТАЦИИ И ПРОДАЖБИ
Фирмен магазин: ул. Върбица 6, София
Работно време: Понеделник-петък, 09:00-17:30

Лозаро-винарски комплекс Даробас
с. Песнопой, общ. Калояново, обл. Пловдив

ФИАЛ ООД
бул. Евлоги Георгиев 173, София 1504

Daorbas
+359 2 946 1665

 
      Copyright Darobas. All rights reserved   WebDesignBG