CAMPINA

We have detected that you do not have the Flash 8 player installed.
Please Click Here to download the Flash plugin.

За Campina

За Campina

Kато предприемаческа  компания, КАМПИНА добавя стойност към млякото, правейки разлика в цялостната млечна верига. КАМПИНА е фокусирана върху потребностите на потребителите, както и грижата за хората и здравословното хранене. Това е в нашата природа.


             Campina International


 Кампина Груп е един от водещите в Европа производители на прясно мляко и млечни продукти, включително и млечни напитки, сирена, йогурти, Quark (вид сирене), vla (яйчен крем) десерти и закуски, масло и продукти от масло.

Групата се състои от Zuivelcooperatie Кампина UA,  Кампина BV,  кооперация на фермери с близо 9000 членове-производители. КАМПИНА е  водещата група за млечни изделия в Холандия, както и една от най-големите в света.


Кампина оперира в над 100 страни по света, и притежава значителни позиции в редица чуждестранни пазари - като номер три в Германия, най-големия единен европейски пазар, силни позиции в Русия и Полша, както и бързо развиваща се продажбите в Азия, и особено в Тайланд и Виетнам. Германия е най-големия пазар на КАМПИНА, следвана отблизо от Холандия, като всяка представлява приблизително една трета от продажбите.

Операциите на Кампина са структурирани в пет първични звена: Кампина Холандия, Кампина Германия, Кампина International, сирене и масло, и индустриални продукти.


Портфолиото от потребителски марки на Компания Кампина включва Моna, Campina, Puddis, Landliebe, Smakija, Joyvalle и органични млечни марки De Groene Koe и Zuiver Zuivel, наред с другите. Отдел Индустриални Продукти включва масло и други хранителни съставки за индустриалната хранително-вкусова промишленост, млечни деривати (особено lactoferrin, протеинови хидролизати, както и лактоза), произвеждани от компанията, DMV международна операция за фармацевтичната промишленост и здравеопазването. Кампина също произвежда Valess, млечно-базиран  заместител на месо. През 2004 г. Кампина обявява приходи от над 3,5 млрд. евро ($ 5 милиарда евро).

Философия / Стратегия

Кампина Интернационал непрекъснато търси възможности за растеж и пазарни перспективи. Всеки ден, трябва да бъдат взети ключови решения, както и основни стъпки, предприети в подходящия момент. Независимо дали става дума за международен растеж, иновации и ефективност, Кампина Интернационал цели продължителност, приемственост и устойчивост. Този дух на предприемачество е това, което дава възможност на КАМПИНА Интернационал за успешно създаденото разнообразие на своите пазари за млечни продукти.


Фокусирани върху качеството

Качеството на нашите маркови потребителски продукти се основава на способността ни да избираме най-добрите сурови материали. Като част от Кампина Груп, Кампина Интернационал има достъп до първокачествено прясно мляко, което е основната суровина за нашата гама от потребителски стоки. Прясното мляко е предоставено от фермерите членове на ‘Кооперация Кампина фермери’, чиито съвременни млекопреработвателни ферми отговарят на високите изисквания за качество, за събиране на мляко и производствени процеси.


За повече информация вижте
www.campina-international.com

За Campina
За Campina
За Campina
Начало  |   За Campina  |  Fruttis  |  Yazoo  |  Mondelice  |  Puddis  |  Choco-choco  |  Completa  |   За търговци  |  Контакти
София 1504, България; Евлоги Георгиев № 173; тел: 02 / 946 16 65, факс: 02 / 944 86 99; e-mail: info@fialbg.com WebDesignBG