www.FIALBG.com
Официален представител
за България
  FIAL
FIAL
ФилософияFIALСеминариFIALКаталогFIALНовостиFIAL Салони FIAL Контакти FIAL За професионалиста
FIAL
Лице
Тяло
SPA
Мъжка серия
Перфектни
Младежка серия
Слънцезащита
Коса
Съвети за диета
Процедури за дома
E-mail:
Съобщение:
Изпрати
 
  Лице   Тяло   SPA

МАКРО 2000

МАКРО 2000
 • Тяло
 • БЮСТ

 • MACRO 2000 МАКРО 2000

  Крем за уравновесяване на бюста
  Грижата и доброто състояние на гърдите зависят от общото състояние на цялостната физиология на жената. Не можем да отделим състоянието на бюста от цялостното здраве, от храненето, от храносмилателната система, от ендокринната система. Индустриализацията на хранителните продукти води до консумирането на храни, бедни на незаменими градивни елементи, които от своя страна водят до липса на тези съставки, така необходими за поддържане на пълноценни клетки в тъкните на организма. Бюстът е особено чувствителен към хранителното неравновесие - недостатъчно или непълноценно хранене. Laboratoires Gernetic създадоха метод за компенсиране на лишения чрез кожно проникване на активни градивни елементи, продукт на биотехнологията. Тези 100 % натурални съставки засилват синтеза и метаболизма на аминокиселините, на витамините и на олигоелементите.
  Натуралните активни съставки, една Био-растителна и морска иновация, са извлечени от растения
  /хвощ, смирна, бръшлян.../ и от морски елементи /chlorella spirulina.../, богати на незаменими вещества.
  Кремът е изключително усъвършенстван. Функцията му е да регулира диспропорционалния бюст /малък или голям/, като доставя по пътя на кръвообращението специфични градивни елементи за тази тъкан, които спомагат за поддържане на еластичността и тонуса на мускулните влакна.
  Употреба: сутрин и или вечер /според състоянието/, с леки кръгови движения. След поливане на лосиона Сеино и ампулата Ендо S +.
  Основни активни съставки: хвощ, смирна, бръшлян, морски екстракти от водорасли /хлорела, спирулина/, богати на градивни вещества.« Назад

Мъжка серия   Перфектни   Младежка серия   Слънцезащита
        WebDesignBG